Mohd AZzudin's FotoPage

By: Mohd AZzudin Nordin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 2-Dec-2007 01:30 Email | Share | | Bookmark
Dinner at Mengkuang Cafe on 1Dec07(sponsored by the owner;Ketam)

semua tengah pulun dinner except me sbb tgh ambik gambar ni
berenti sat utk posing
Harrice & Ustaz dgn anak
View all 12 photos...
Sorry frens... My very first time pakai dslr waktu malam..Baru seminggu beli Nikon D80.. tak reti buat setting untuk low lighting... main hentam je.. so gambar blur, noise banyak, etc.

Lepas ni nak berguru dgn member2 yg expert/sifu dalam photography.. next time boleh ambik gambar TT cun sikit...

Thanks Ketam.. sedap dinner kat Mengkuang Cafe especially tomyam dalam buah kelapa, special tu.. sedapppppp... boleh recommend member2 lain datang tapi next time kita semua kena bayar untuk support bisnes kawan kita ni.. Boleh buat official place utk our TT & anseri activities ie futsal, badminton, snooker, etc. Support kengkawan nye bisnes beb...

p/s: anybody volunteer utk ajar guna dslr? hehe.. terkial2 nak guna ni..


Friday, 23-Nov-2007 14:30 Email | Share | | Bookmark
TT at Kinrara (1nov07) & Kpg Attap Kari Kepala Ikan (23nov07)

Photo 1
Photo 2
Photo 3
View all 5 photos...


Photo 1:
from left - me (kudin), Bros (tgh tahan perut tu), Boza (yg ni tak bleh tahan perut, nak due dah), MG (nyorok belakang boza, nak cover perut gak), SAF (mat bunga..hensem ni), Shakey (cun le Civic dia), Iesa (show off his new pdaphone..hehe), Feizal Ghazali (lawa la Camry lu.. pinjam seminggu bleh?)

Photo 2: Bros BEFORE tahan perut

Photo 3: Bros TENGAH tahan perut.. nak lemas dah tu.. haha.. Iesa tgh usha mcm mana nak kurang boroi mcm Feizal lak

Photo 4:
from left - me (kudin), ustaz maggi (ni dah Mejar), Munira (sorry, my big body abis blocking you), kwn Munira (hidden..malu kot..), Bros (mak aihhh.. kata masuk gym), Nash (pushing me to read more newspaper..hampeh lu), Goose (tembam weii), SAF (ni leleh punya hensem) & Dr Ah Tong (maintain siot)

Photo 5: much clearer photo of Ustaz & Munira...hehe


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net